{if $ajaxsearch} {/if} {if $instantsearch} {/if} Bicicleta ergometrica orizontala Nordic Track R110

NTEVEX89915

Fara stoc

Bicicleta ergometrica orizontala Nordic Track R110

3 989,00 lei

Gama Home
Tip Orizontala, Ergometrica
Greutate suportata 135 Kg
Volanta 12 Kg
Nivele de rezistenta 22 trepte de dificultate
Specificatii

AJUSTARI ALE SETARILOR IN TIMPUL ANTRENAMENTULUI,

Păstrați focalizarea pe măsură ce modificați intensitatea. Comenzile integrate pe mâner vă permit să selectați antrenamentul și să modificați rezistența fără a vă lua mâinile de pe mâner. Folosirea usoara a tastelor de control modifica parametrii de antrenament fără a compromite stabilitatea.

SCAUN CU SUPORT LOMBAR

Antrenati-va în confort, scaunul supradimensionat, amortizat, este construit cu suport lombar și este, de asemenea, ventilat, astfel încât să puteți rămâne racorit, relaxat și concentrat în timpul antrenamentului.

IFIT COMPATIBIL

Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit vă ajută să obțineți mult mai mult din fiecare antrenament. Urmăriți-vă progresul, reproduceți trasee din viața reală cu Google Maps ™, antrenați-vă cu Jillian Michaels și personalizați-vă antrenamentele în funcție de obiectivele dvs.

SETAȚI OBIECTIVELE,

Obțineți o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac cu ajutorul senzorilor duali Cardio-Grip încorporați în ambele manere. O curea pentru piept, wireless Smart, este de asemenea inclusă și vă permite să aveti o citire continuă pe afișaj, astfel încât să rămâneți în zona de antrenament corectă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

PERFORMANŢĂ

CONSTRUCTIE SI DESIGN,

Creata cu gandul la confort, designul bicicletei orizontale își plasează pedalele ergonomice foarte largi direct în fața dvs., cu un scaun amortizat și un spătar ventilat cu support lombar vă ofera suport pentru partea inferioară a spatelui. Acest design vă permite să vă bucurați de antrenament și să atingeti obiectivele de fitness într-o poziție confortabilă, relaxată.

Designul inovator, renunta la ideea bicicletei tradiționale, astfel încât este mult mai ușor să va urcati sau sa va ridicati de pe scaun. Începeți antrenamentul rapid și ușor.

VOLANTA 12 KG CU INERTIE IMBUNATATITA

Proiectat pentru o miscare incredibil de lina, aceasta eficienta volanta de 12 Kg, oferă o miscare foarte naturală. Veți simți diferența la primul antrenament.

26 NIVELURI DE REZISTENȚĂ DIGITALĂ

Comenzile rapide, receptive, OneTouch ™ ajustează rezistența pentru a schimba intensitatea antrenamentului. Cu rezistența magnetică silențioasă SMR ™, fiecare reglare este lina și naturală.

TASTE CONTROL ONETOUCH ™

Comenzile rapide, receptive, ajustează rezistența aproape instantaneu la atingerea unui buton. Ramaneti focalizati în timpul antrenamentului dvs., în loc să derulați opțiunile. Comenzile sunt lângă dvs. în mânere.

32 APLICAȚII DE ANTRENAMENT

Obțineți performantele dorite cu programele de antrenament incorporate, concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programele calorice, intensitate și performanță.

SCAUN CU SUPORT LOMBAR

Lucrati în confort, scaunului supradimensionat al bicicletei este prevazut cu cu amortizare si suport lombar ventilat, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă concentrați asupra antrenamentului. Manerele de lângă scaun oferă o stabilitate suplimentară pe măsură ce vă antrenați.

PEDALE ERGONOMICE EXTRA-LARGI

În plus, pentru a se potrivi fiecărui utilizator, aceste pedale concepute ergonomic dispun de curele reglabile pentru o stabilitate sporită în timpul antrenamentului.

MONITOR PULS

Rămâi în zona țintă a ritmului cardiac pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de fitness. Senzorii duali CardioGrip ™ sunt construiți în ambele manere pentru o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac.

SENZOR PULS WIRELESS INCLUS

Cureaua de piept wireless iFit® -utilizează tehnologia Bluetooth Smart pentru a transmite o citire continuă pe afișaj, astfel încât să rămâneți în zona de antrenare corectă pentru atingerea obiectivelor de fitness.

INTRARE AUDIO

Conectați orice sursă audio la sistemul de sunet al consolei și rămâneți motivat cu muzica preferată, un sunet incredibil redat de cele două difuzoare de 2 inch.

VENTILATOR -AUTOBREEZE ™

Rămâi racorit și confortabil cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza sa pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului. Sau personalizați-vă confortul cu comenzile ventilatorului din consola.

SUPORT PENTRU STICLA APA

Rămâi hidratat în timpul antrenamentului prin menținerea sticlei de apă aproape. Suportul este pozitionat pentru a avea acces facil.

ROTI PENTRU TRANSPORT

Deplasați-vă rapid bicicleta din cameră în cameră cu ajutorul roților de transport montate în față.

Dimensiuni 170 x 62 x 142 cm
Greutate 68 Kg
Garantie 24 Luni
Gama Semiprofesionala
Greutate Suportata [Kg] 135

2 other products in the same category: