{if $ajaxsearch} {/if} {if $instantsearch} {/if} Bicicleta spinning Nordic Track GX 7.0

Nordic Track GX 7.0

In Stoc - Transport Gratuit - Montaj Gratuit*

Bicicleta spinning Nordic Track GX 7.0

3 488,00 lei

Gama Home
Tip Spinning
Greutate suportata 115 Kg
Volanta 20 Kg
Nivele de rezistenta Reglaj manual
Specificatii

Obțineți senzatia și avantajele ciclismului, in casă, pe bicicleta de interior GX 7.0B. Sistemul de frânare rapidă vă oferă controlul miscarii cu opriri și porniri imediate, în timp ce un sistem natural de rezistență vă permite să vă ajustați intensitatea cu o rotire simplă a butonului. Saua și un ghidon anti-alunecare reglabile pe mai multe poziții oferă confort și stabilitate sporite.

Monitorizați-vă pulsul cu precizie cu ajutorul senzorului wireless pentru piept. Rămâneți în zona dvs. de antrenament corectă și monitorizați-vă pulsul, avand mâinile libere de-a lungul antrenamentului.(optional)

Doar rasuciti si munciti mai greu,

Bicicleta Sport GX 7.0B dispune de un sistem de rezistență cu pâslă naturală. Pentru a schimba intensitatea antrenamentului, reglați pur și simplu rezistența bicicletei cu o simpla miscare.

COMFORT ȘI PERFORMANȚĂ

Conceputa pentru confortul practic, saua este construita ergonomic, cu material de umplutură și captusita cu vinil. Pentru a avea pozitia corecta de lucru, reglati pur și simplu saua pe orizontală și pe verticală.

20 KG INERTIA EFECTIVĂ

Proiectat pentru o performanță incredibil de lină, volanta 20 kg ofera o inerție eficientă si o miscare mai naturală. Veți simți diferența la primul antrenament.

REZISTENTA ADJUSTABILĂ

Pentru a arde mai multe calorii, pentru a crește intensitatea sau a îmbunătăți tonusul muscular, reglați pur și simplu rezistența bicicletei cu ajutorul butonului de reglare ușoară.

CONSOLA CU ECRAN LCD

Consola, ușor de citit oferă feedback clar privind antrenamentul. Optional, senzorul de puls pentru piept compatibil, poate oferi citirea fără fir a frecvenței cardiace.

PEDALE DUALE

Concepute pentru a vă menține picioarele ferm in pozitie, aceste pedale duale sunt construite cu colivii și curelele de prindere. Pe o parte, asigurați-vă pur și simplu picioarele cu curele reglabile pentru stabilitate. Pe cealaltă parte sunt clemele SPD pentru o conexiune fermă cu pantofii de ciclism.

SUPORT STICLA DE APĂ

Rămâi hidratat în timpul antrenamentului prin menținerea sticlei de apă aproape. Acest suport pentru sticle de apă este integrat pentru un acces facil.

CADRU DE OTEL TRATAT ANTICOROZIUNE

Construit pentru a rezista, bicicleta de spinning GX 7.0 Sport a fost construită cu un cadru din oțel commercial, durabil și rezistent,tratat anticoroziune, astfel încât va dura ani de zile.

ROTI DE TRANSPORT

Puteti muta bicicleta rapid și ușor cu ajutorul roților de transport montate in partea din fata.

Dimensiuni 135 x 53 x 124 cm
Greutate 50 Kg
Garantie 24 Luni
Gama Semiprofesionala
Greutate Suportata [Kg] 115