{if $ajaxsearch} {/if} {if $instantsearch} {/if} Bicicleta eliptica semiprofesionala Nordic Track C 9.5

Nordic Track C 9.5

In Stoc - Transport Gratuit - Montaj Gratuit*

Bicicleta eliptica semiprofesionala Nordic Track C 9.5 cu Tableta Android

6 747,00 lei

Gama Semiprofesionala
Tip Eliptica, Ergometrica
Greutate suportata 125 Kg
Volanta 11 Kg
Nivele de rezistenta 22
Specificatii

Marimea pasului ajustabila 46 - 51cm
Control al inclinatiei si rezistentei onetouch
Consola cu display de 7” touchscreen (tableta) cu posibilitate navigare internet
Suport tableta reglabil
32 programe de antrenament presetate
Ventilator cu functie autobreeze
Suport pentru sticla
Pedale ajustabile
Roti de transport
Sistem iFit integrat

Display-ul touchscreen color de 7 inch, activat pentru internet, ofera multiple modalitati de interactiune si divertisment pentru a inlatura monotonia antrenamentului.

Se integreaza cu programe de antrenament iFit și programe de monitorizare fitness si este activat pentru conectare la internet, astfel incat sa va bucurati de navigare online.


22 de nivele de rezistenta digitala - rapide, sensibile, comenzile OneTouch™ ajusteaza înclinarea si rezistenta pentru a varia intensitatea antrenamentului. Cu SMR™ Silent Magnetic Resistance, fiecare ajustare este silentioasa, lina si naturala.


Ventilatorul Autobreeze cu care este echipat aparatul de fitness va mentine racorit în timpul antrenamentului. Aveti posibilitatea sa alegeți viteza ventilatorului sau sa îi permiteti sa îsi ajusteze automat viteza pentru a se potrivi intensitatii antrenamentului.

Ajustați gradul de înclinare de la 0 la 20 de grade prin simpla atingere a unui buton. Reglarea nivelului de înclinare vă permite să ardeți mai multe calorii și să antrenați grupe specifice de muschi.

Tehnologia integrată de la marca iFit vă permite să urmăriți statisticile antrenamentelor dumneavoastră, să vă creați programe personalizate și trasee de antrenament Google Maps oriunde în lume. Puteți, totodată, să concurați cu prieteni și să comunicați cu alți utilizatori iFit din întreaga lume. Necesită un abonament iFit®, vândut separat.

Nordic Track C 9.5 vine cu 32 de aplicații de antrenament concepute de antrenori personali certificați. Fiecare program de antrenament este conceput în funcție de obiective specifice cum ar fi ritmul cardiac, gradul de înclinare, viteza.


Antrenați partea superioara a corpului cu ajutorul brațelor de antrenament cu mânere moi la atingere, care se adaptează la orice înălțime a utilizatorului. Brațele de antrenament sunt ușor de manevrat și vă asigură un plus de stabilitate în timpul pedalarii.


Volanta de 11 kg este proiectata pentru antrenamente performante și asigura mișcări naturale, constante. Rezistenta magnetica este constanta si silentioasa.

Pedale supradimensionate reglabile - prin alegerea uneia dintre cele trei opțiuni de ajustare a pedalelor veți beneficia de mai mult confort si mai multa siguranta în timpul antrenamentului, miscarea fiind stabila, relaxata, datorita posibilitatii de fixare a picioarelor.

Dimensiuni 180 x 65 x 179 cm
Greutate 95.5 Kg
Garantie 24 Luni
Gama Semiprofesionala
Tip Electrica

5 other products in the same category: