{if $ajaxsearch} {/if} {if $instantsearch} {/if} Banda de alergat semiprofesionala Nordic Track Commercial 1750

Nordic Tack USA Commercial 1750

In Stoc - Transport Gratuit - Montaj Gratuit*

Banda de alergat Nordic Track Commercial 1750 cu tableta Android + Abonament Gratuit 1 An iFit

9 889,00 lei

Gama Semiprofesionala
Tip Electrica
Greutate suportata 125 Kg
Motor Motor dur X Commercial Pro 3.8 CP putere continua (5.5 MAX) prevazut cu ventilator intern, izolatie si impamantare
Viteza VITEZA 0 - 22 KM / H
Plimbare, jogging sau alergare - Commercial 1750 dispune la fiecare antrenament de viteze de până la 22 km / h. Reglați viteza prin atingerea unui buton.
Inclinatie

0 - 15%, Digital Quick Incline (selectarea inclinarii cu o simpla apasare de buton)

Declinatie: 0 - 3%

Suprafata de alergare COVOR 55 X 152 cm
Acest covor cu 2 straturi este conceput special pentru a reduce zgomotul și frecare pentru a avea un antrenament mai silențios și un produs mai durabil. Este rezistent la întindere și proiectat pentru a rămâne centrat pe punte. Materialul covorului este permeat cu un lubrifiant care mărește performanța și longevitatea sistemului de acționare. Banda 1750 este construită cu design durabil WhisperQuiet, care reduce zgomotul fiecărui pas de pe platforma de rulare.
Amortizare incheieturi SISTEM DE AMORTIZARE - RUNNERS FLEX ™ CUSHIONING
Aveți controlul amortizoarelor ajustabile de pe platforma RunnersFlex. Porniți-l pentru o suspendare completă, care reduce impactul asupra articulațiilor. Opriți-l pentru o punte care simulează drumul.
Pliabila PLIABILA - DESIGN SPACESAVER
Tehnologia inovatoare SpaceSaver cu telescop EasyLift assist vă ajută să ridicați și să pliați banda pentru curățare și depozitare
Programe de antrenament 38 APLICAȚII DE LUCRU
Obțineți formarea dorită cu antrenamente încorporate concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programele de calorii, de control al ritmului cardiac, de înclinare și programe de antrenament de viteză.
Specificatii

NordicTrack Commercial 1750 dispune de un ecran touchscreen de 7 inch, dotat cu Web browser, și dispune un suport suplimentar pentru tablete adaptabil pentru un unghi de vizionare mai bun. Conectând tableta sau alt dispozitiv la sistemul de sunet integrat, vă puteți bucura de toate materialele preferate în timp ce lucrați. Un nou design durabil WhisperQuiet ™ reduce sunetul fiecărui pas de pe platforma de rulare. Motorul DurX ™ Commercial Plus asigură o putere consistentă, în timp ce amortizarea personalizabilă și trei ventilatoare ajustabile vă ajută să vă antrenați.


DISPLAY 7 "WEB-ENABLED TOUCHSCREEN
Acest ecran tactil de dimensiuni mari oferă o multitudine de interacțiuni și divertisment pentru a împiedica monotonia antrenamentului. Se integrează cu tehnologia iFit pentru a oferi urmărirea statisticilor, rutele de instruire Google Maps și antrenamente personalizate și sispune de browser Web pentru a putea naviga pe Internet.

VENTILATOARE TRIPLE CU AUTOBREEZE ™
Rămâi racorit cu trei ventilatoare supradimensionate - doi ventilatoare superioare pe consola și un ventilator inferior integrat în tava de accesorii. Puteți ajusta manual viteza sau le puteți seta să se potrivească automat intensității antrenamentului.

SISTEM SUNET COMPATIBIL IPOD/MP3
Conectați iPod-ul sau alt dispozitiv MP3 la sistemul de sunet al consolei pentru a rămâne motivat cu lista de redare preferată in timpul antrenamentului. Pregatiti-va pentru un sunet incredibil de la difuzoarele duale de 3".

ROLE COVOR 2.5 "
Pentru a crea cilindrul spate de 2,5 inci pe modelul Commercial 1750, am pornit cu rulmenții de înaltă calitate, care sunt etanșeizati în interiorul cilindrilor din oțel prelucrat. Cilindrul este apoi echilibrat dinamic în două planuri, oferindu-i cea mai silențioasă, mai liniștită și cea mai lungă performanță posibilă.

SENZOR PULS WIRELESS
Cureaua de piept wireless iFit, trimite un semnal continuu pe afișaj, astfel încât să puteți rămâne în zona ritmului cardiac corect pentru obiectivele de fitness.

SENZOR PULS PE MANERE EKG
Rămâi în zona țintă a ritmului cardiac pentru obiectivele tale. Senzorii de monitorizare a ritmului cardiac Dual CardioGrip sunt construiți în ambele manere pentru o citire rapidă și precisă.

TAVA DE ACCESORII INTEGRATĂ
Țineți telecomanda, prosopul și alte obiecte aproape cu tava de accesorii, așezată între coloane. Tava include un ventilator de antrenament pentru a vă oferi un al treilea unghi de răcire.

TASTE CONTROL ONETOUCH ™
Comenzile rapide ajustează viteza și înclinația în câteva secunde prin atingerea unui buton. Păstrați-vă accentul pe antrenament, în loc să parcurgeți opțiunile.

IFIT® ENABLED
Un brand revoluționar de fitness, iFit *, vă ajută să obțineți mult mai mult din fiecare antrenament. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți-vă progresul, replicați-vă viața reală cu Google Maps ™ și personalizați pregătirea pentru obiectivele dvs. specifice.

SUPORT TABLETA
Suportul pentru tablete nou și îmbunătățit se adaptează la unghiul de vizualizare preferat. Fixat la partea din spate a aparatului, astfel încât să nu interfereze cu antrenamentul dvs., suportul tabletei vă permite să vă bucurați de emisiunile preferate, de muzică și de filme în timp ce lucrați. Tableta nu este inclusă.

INCLINATIE ELECTRICA 0 - 15%
Prin atingerea unui buton, puteți ridica rapid înclinarea până la 15% pentru a arde mai multe calorii și pentru a adăuga varietate la antrenament.

DECLINARE 0 - 3%
Replicați terenul din lumea reală cu functia pentru declin. La atingerea unui buton, vă puteți seta declinatia până la 3% pentru a viza anumite grupe musculare.

PLIABILA - DESIGN SPACESAVER
Tehnologia inovatoare SpaceSaver cu telescop EasyLift assist vă ajută să ridicați și să pliați banda pentru curățare și depozitare

Dimensiuni 196 x 97 x 175 cm
Dimensiune pliata: 90 x 97 x 182 cm
Greutate 130 Kg
Garantie Motor: 5 ani
Cadru: 10 ani
Componente electronice: 2 ani
Gama Semiprofesionala
Tip Electrica
Greutate Suportata [Kg] 125
Motor [CP] 3.80
Viteza [km/h] 1 - 22
Inclinatie 15%
Suprafata de alergare 152 x 55
Amortizare Incheieturi Da
Pliabila Da

11 other products in the same category: