{if $ajaxsearch} {/if} {if $instantsearch} {/if} Banda de alergat semiprofesionala Nordic Track T14.0

NETL14917

In Stoc - Transport Gratuit - Montaj Gratuit*

Banda de alergat Semiprofesionala Nordic Track T14.0 cu tableta Android + Abonament Gratuit 1 An iFit

7 889,00 lei

Gama Semiprofesionala
Tip Electrica
Greutate suportata 135 Kg
Motor

MOTOR 3.0 CP PUTERE CONTINUA/ MAX.4.5 CP COMERCIAL DURX ™


Silentios, lin și puternic, acest motor de 3,0 cai putere continuă oferă performanțe incredibile. Construit pentru a rezista chiar și celor mai îndelungate antrenamente, acest sistem de acționare reduce zgomotul si răcește componentele interne pentru a rezista solicitarilor timp indelungat.

Viteza

VITEZA 0 - 22 KM / H


Plimbare, jogging sau alergare - această banda de alergare se adaptează fiecarui antrenament cu viteze de până la 22 km / h. Reglați viteza prin atingerea unui buton.

Inclinatie

INCLINATIE 0 - 12%


Prin atingerea unui buton, reglați rapid înclinarea până la 12%. Înclinațiile mai mari reduc impactul asupra articulațiilor și vă ajută să adăugați varietate la antrenament. În plus, veți solicita mai multe grupe musculare.

Suprafata de alergare 152 x 51 cm
Amortizare incheieturi

AMORTIZOARE TIP FLEXSELECT ™


Obțineți cele mai bune senzatii de la amortizarea reglabilă abenzi. Rotiți amortizoarele cu o jumătate de tura pentru o reducere superioară a impactului. Întoarceți-le inca o jumătate de tura pentru o suprafață ferma care să imite o alergare în aer liber.

Pliabila

PLIABILA - SPACESAVER® DESIGN


Pliati banda de alergare pentru a ocupa mai putin spatiu, in plus cu ajutorul rotilor de transport este foarte facila deplasarea si depozitarea. Sistemul hidraulic EasyLift ™ Assist ajuta ca plierea benzii sa fie ușoara pentru a economisi spațiu de podea prețios.

Programe de antrenament

32 APLICAȚII DE LUCRU


Obțineți formarea dorită cu antrenamentele încorporate concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programele de calorii, de control al ritmului cardiac, de înclinare și programe de antrenament de viteză.

Specificatii


DISPLAY 7 "WEB-ENABLED TOUCHSCREEN
Acest ecran tactil, oferă o mulțime de interacțiuni și divertisment pentru a împiedica monotonia antrenamentului. Se integrează cu tehnologia iFit și este echipat cu browser pentru a vă bucura de navigarea online.

TASTE CONTROL TIP ONETOUCH ™
Comenzile rapide și de reacție ajustează viteza și înclinația în câteva secunde prin atingerea unui buton. Păstrați-vă accentul pe antrenament, în loc să cautati in meniu.

VENTILATOR DUAL CU FUNCTIA AUTOBREEZE
Rămâi confortabil si racorit cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului.


IFIT® ENABLED
Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit, vă ajută să obțineți mult mai mult din T14.0. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți automat progresul, replicați în timp real cu Google Maps ™, concurați cu prietenii și personalizați pregătirea pentru a vă atinge obiectivele propuse. * Necesită un abonament iFit, vândut separat.

PORT SISTEM AUDIO
Conectați orice sursă audio la sistemul de sunet al consolei și rămâneți motivați cu muzica preferată si sunetul incredibil al celor două difuzoare de 3 inch.

SENZORI PULS INTEGRATI
Rămâneți în zona țintă a ritmului cardiac cu senzorii CardioGrip ™ de citire a ritmului cardiac. Senzorii sunt amplasati in manrere pentru o citire rapidă și precisă.

Role covor de 2.5” echilibrate, cu rulmenti folositi in industria aeronautica

Suport integrat pentru bidon de apa, prosop etc

Dimensiuni

216 x 91 x 158 cm

Dimensiuni pliata: 105 x 91 x 176 cm

Greutate 90 Kg
Garantie Motor: 5 ani
Cadru: 10 ani
Componente electronice: 2 ani

Gama Semiprofesionala
Tip Electrica
Greutate Suportata [Kg] 135
Motor [CP] 3.00
Viteza [km/h] 0.8 - 22
Inclinatie 12%
Suprafata de alergare 152 x 51
Amortizare Incheieturi Da
Pliabila Da

11 other products in the same category: